Novetoksen kutsumus – kuten sen näen, kun Novetos on 10 v.

Puolikevyt ja kokovakava juhlaesitelmä Novetoksen sisäisillä juhlaillallisilla Vanajanlinnassa 15.1.2007  Rakastetut kanssanovetot Olen otsikoinut puheeni: ”Filosofiseettinen katsaus siihen, mikä on Novetoksen vaikutus suomalaiseen työelämään.” Puheeni käsittelee seuraavia kysymyksiä. Mikä on Novetoksen rooli universumissa? Miten luodaan aiempaa parempi työelämä? Miten ihmiskunta pääsee pysyvän menestyksen tielle? Sekä mikä on elämän tarkoitus? Puheeni pituus on 10 minuuttia. Tai korkeintaan… Jatka lukemista Novetoksen kutsumus – kuten sen näen, kun Novetos on 10 v.

Vielä haluaisin sanoa, että… Viimeinen puheeni ollessani vielä Novetoksessa. 1.12.2017.

Nyt en käsittele historiaa, en omaani enkä Novetoksen. Historia on koko ajan aina läsnä, mutta nyt yritän kysyä: ”Millaiset asiat työssäni koen juuri nyt tärkeiksi? Mitä sellaista haluaisin sanoa, jolla mahdollisesti olisi merkitystä myös teille?” En halua tässä mahdollisesti esille tulevia asioita ohjeiksi vaan pikemminkin herättelijöiksi. Vielä puoli vuotta sitten, minulla oli väkevä tunne, että haluan… Jatka lukemista Vielä haluaisin sanoa, että… Viimeinen puheeni ollessani vielä Novetoksessa. 1.12.2017.

Mistä Novetos kumpusi – aikaisemmat työelämäkokemukseni

Puhe Novetos Akatemiassa Störsvikissä 23.8.2017 – editoimaton Vietimme perinteiseen tapaan muutamia päiviä Rymättylässä ja lääkärirouva kertoi lääkäriystävästään, joka sai korruptiolahjaksi kellon potenssilääkettä valmistavalta firmalta. Kello osoittautui hyödyttömäksi, koska se seisoi. Vanheneville herroille tiedoksi myös, että on kehitetty potenssilääke, joka ei aiheuta riippuvuutta, pikemminkin päinvastoin. Minut pitemmän aikaa tunteneet ovat ehkä huomanneet, että olen viime aikoina… Jatka lukemista Mistä Novetos kumpusi – aikaisemmat työelämäkokemukseni