Our Corporate Love

SuperMax Oyj vuonna 2018. Toimitusjohtajan avauspuhe firman uuden strategian kick-offissa.

Rakkaat työystävät

Olemme aina olleet visionäärisiä pioneereja. Meillä oli missio jo silloin, kun jotkut vielän räpelsivät toiminta-ajatusten kanssa. Vision ja arvot määrittelimme kärkikahinoissa. Missään emme ole jääneet ruikuttamaan jälkijunaan. Ikinä.

Aina kun liike-elämä tarvitsee uusia innovaatioita,n otamme kopin. Te firman seniorit – siis ei millään pahalla, hehheh – muistatte ajan, kun alettiin meuhkata, että ihmisten pitäisi välittää toisistaan. Legendaarinen perustajamme sanoi, että rakkaudesta siinän on kyse. Positiivisuuden asialla siis.

Seuraavassa ovat tärkeimmät huippumäärittelymme, jotka aikoinaan syntyivät proaktiivisina responsseina uusiin tuuliin. Ihan vaan kertauksen vuoksi.

Our Corporate Love (yritysrakkautemme):n Olemme kaikki yhtä suurta myötätuntoista perhettä. Muita arvoja emme tarvitse, eiks niin.

Mittaamisen hoidamme näppärällä henkilösirukortilla. Kaikki saavat sen. Tavoitteenamme on, että jokainen työystävän suorittaa kolme halausta päivän aikana. Rakkaushan on hieno juttu. Siitä puhutaan liian vähän Kauppiksen kursseilla. Sirukortin avulla keräämme meitä kaikkia yhdistävää tietoa henkilöstön vireystilasta.n Ja muusta.

Our Corporate Dream (firmaunelmamme): SuperMaxista tulee suurin, kaunein ja mahtavin.

Sitä saa mitä mitataan. Meillä tullaan mittaamaan toimialamme suurin liikevaihto, kaunein viimeinen rivi ja mahtavin kurssikehitys.

Our Corporate Vision (yhtiövisiomme): Vuoden 2020 alkaessa olemme 100 % kannattavampi kuin nyt.

Hei, väki, tässä kohtaa aplodeja. Kamaan. Positiivisesti.

Our Corporate Joy (firmailomme): Kasvomme leviävätn hymyyn aina kun kurssimme nousee.

Tämä on sitä työhyvinvointihommaa. Jokainen kuvataan valvontakameralla aina työhön tultaessa ja pois lähtiessä. Hehheh, muistakaa vääntää hymy ainakin ne kaksin kertaa päivässä. Etäpäivinä otetaan selfiet.

Our Corporate Happyness (yritysonni): Kell’ onni on, se onnen kertokoon.

Sitähän me kaikki haluamme, eikö vain? Suomikin on maailman onnellisinn maa. Onni on sitä, että saadaan paiskia pitkää päivää. Töitä riittää, kun talous on kunnossa. Sijoittajien onni on tietenkin meidän ultimaattinen tavoite. Vielä onnellisempia olemme, kun teemmen kilpailijat onnettomiksi.

Our Corporate Mission (yritysmissiomme): SuperMaxin missiona on rahan tekeminen.

Tätä veivattiin pitkään. Hehheh. Saatiin kunniamaininta talousalan verkkosivuilla. ”Kerrankin jokun sanoo rehellisesti, miksi on olemassa.” Me olemme rehellisiä. Maailmakin paranee, kun kulutus kasvaa. Sokerina pohjalla.

Näillä sanoilla toivotan meille tuloksellisia kvartaaleja. Halatkaahan siinä lähellä olevia,n mutta varokaa, ettette läikytä kuohuvaa vaatteille. Ja pojat, varovasti, muistakaa hästägmiituu.

 

Avainsanat: kaksoisviestintä, sanat ja teot, arvot, johtajuus